Marija Kolb

videoref: 

Video

D&G i ekipa, 'modno mače' plačite...novi je stilist u gradu...Revolucionarne, avangardne, vizionarske kreacije Dresdizajn by Marija promjeniti će vaše poglede na modu i uvesti novitete za koje svijet možda još nije spreman...Pariz, Milano, New York...rasprostrite crvene tepihe i produljite vaše šetnice, celebrity u prvim redovima pripremite se...Stiže Marija!!!

Što ju je iznenadilo u nogometu, što vole dečki u njezinoj blizini i zašto ne voli predrasude o nogometašicama?

Obavezna oprema za bicikliranje na -10 ili "kako preživjeti put na trening"na ruti Zagreb - Velika Gorica

Mnoge lijepo izgledaju, mnoge mame bojom i sjajem, ali samo su jedne prave kopačke. I svaka ih žena zna prepoznati.

Izbrušeni dijamant. Sublimirano višegodišnje iskustvo. Poezija u treniranju. Za one koji zaista žele znati više.

CV

Rođena je 30. kolovoza 1982. godine u Zagrebu. Paralelno s osnovnoškolskim obrazovanjem, završila je i osnovnu glazbenu školu Franje Lučića (prvi instrument gitara,a drugi klavir), u trajanju od šest godina i osnovnu baletnu školu u trajanju od četiri godine.
Tijekom srednjoškolskog obrazovanja, bila je član Zagrebačkog Kazališta Mladih koju je vodio Denis Patafta i pohađala glumački studio Teatra Exit pod vodstvom Simone Dimitrov Palatinuš.
Diplomirala je 2008. godine studij Glume i lutkarstva pri Umjetničkoj adakemiji u Osijeku. Po završetku studija igrala je predstave u Osijeku, Varaždinu, Čakovcu, Virovitici, Sisku i Zagrebu i Zadru.
Osvojila je 2009. godine Nagradu hrvatskog glumišta za ulogu Pippi Dugečarape.Sljedećih godina osvojila je
dvije nagrade za najbolje glumačko ostvarenje na Assitej-u i nagradu za najbolju žensku ulogu na Naj naj naj
festivalu.
U slobodno vrijeme uživa u brdskom biciklizmu, pjevanju i sviranju. Članica je benda „Komedija“-backvokal . Voli fantasy romane i kineske spektakl filmove.
Novi hobby u kojem uživa je snimanje video klipova za portal 'Što dečki vole', a sve njezine snimke nastale su uz kreativnu i tehničku podršku Marka Kovačevića i Matije Kezele.